TESTER GRUP ESTE UNA DINTRE PRIMELE AFACERI ANTREPRENORIALE DIN IAȘI ȘI DIN ZONA MOLDOVEI

Suntem mai degrabă preocupaţi de ce anume să facem în continuare, care este următorul pas, ce poate fi făcut mai bine. Dar din când în când ne oprim să ne mai uităm și la noi înșine. Și ceea ce vedem astăzi este un grup de companii solid, o afacere îndrăzneaţă, extrem de dinamică și foarte modernă.

CASA AUTO

Casa Auto este cel mai mare complex auto din zona Moldovei și dealerul cu cele mai multe mărci reprezentate în România.

Cu 13 branduri în portofoliu și alături de cel mai mare parc de automobile rulate, Casa Auto este un punct de referință pentru domeniu.

IMOBILIARE

Dezvoltările și administrarea proiectelor imobiliare reprezintă o competență majoră a Tester Grup alături de auto. Am realizat 65.000 mp. de proiecte semnificative pentru Iași până în prezent. Deținem și administrăm 30.000 mp. de spații de birouri de clasă A+ și A, unde găzduim deopotrivă companii multinaționale, afaceri antreprenoriale și start-up-uri.

CAR SHARING

CABY este primul serviciu de car sharing din zona Moldovei. Mai mult, este primul astfel de serviciu cu automobile integral electrice din România!

Acesta a fost dezvoltat în principal pentru a completa serviciile pe care le asigurăm clienților noștri din Grupul Tester.

HoReCa

Situat în Centrul de Afaceri IDEO, Restaurantul IDEO este un spațiu nou, proaspăt și elegant.

Este locul primitor și perfect pentru evenimente private și de companie, în care o echipă tânără dă gust cu creativitate și pricepere.

BROKER DE ASIGURARE

Brokerul de asigurări al grupului completează serviciile 360° pe care le punem la dispoziția clienților pentru o experiență “fără griji”- simplu și rapid.

Dacă vreți să luați legătura cu noi, ne puteți contacta oricând folosind numărul unic de contact

NUMĂR UNIC DE CONTACT 0232 933

WordPress Lightbox