Florentina

Vine o vreme binecuvantata, “asezata” pentru fiecare lucru bun din lunga voastra poveste. Va doresc sa va deschideti plenar acestor momente si sa evoluati incontinuare!
La multi ani!

Beatrice

25 🏆 🎁 🎁 🎁
❗️ 🚘 ⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️
I 🚘 ↗️
N 🚘 ↗️
A 🚘 ↗️
I 🚘 ↗️
T 🚘 ↗️
L 🚘 ↗️
U 🚘↗️
M 🚘 ↗️
A 🚘 ↗️
L 🚘 ↗️
🚘 ↗️
𝟏↗️

Bogdan

Multi ani! Multi bani si multa fericire!
La multi ani Tester Grup!

Dan

La Multi Ani! Motion to the Light!

Dorel

La multi ani cu ocazia sarbatoririi celor 25 ani de activitate iar la 50 ani sper sa va gasesc in TOP 5!

CARMEN VIOLETA

La multi ani binecuvantati,cu prosperitate, succese deosebite,multe realizari si spor in toate!!!

Carmen

La multi multi ani cu cât mai multe vânzări și realizări !!!!

Elena

La multi ani si la mai multe vanzari! Succes!

George

La multi ani!!!mult succes in continuare si drum īntins alaturi de noi ….

IONUT

La multi ani cu ocazia sarbatoririi”nuntii de argint” alaturi de ieseni. Impliniri, succese si sa sarbatorim impreuna si “nunta de aur”.

Simona

Sunteti un exemplu de reusita si perseverenta in business-ul local. Ați muncit mult pentru a ajunge aici, dar ați făcut-o cu pasiune și dăruire, iar aceste ingrediente v-au ajutat sa treceti cu bine de provocări și continuati sa veniți in sprijinul clienților și colaboratorilor cu același profesionalism. La mulți ani plini de reușite in care sa continuați sa fiți o sursa de inspirație in business!

Teodor Alin

La mulți ani, succes in afaceri, niste profesioniști la care am putut apela ori de câte ori am avut nevoie! Inca o data la multi ani si sa fiti la fel de buni daca nu chiar mai buni!

Alexandru

Pana aici Dumnezeu va ajutat! Va doresc ca El sa fie in barca voastra pe viitor caci doar asa veti putea birui cu El, prin El si pentru El!

Iulian

La multi ani cu sanatate sa vindeti toate masinile frate, la multi ani cu bucurie inca 25 de ani sa fie. La multi ani !!!

IOLANDA

LA MULTI ANI CU MULTE MULTE REALIZARI!!!

Mihaela

Va cunosc de 20 de ani. Va sunt clienta de doi. Sper sa va mai fiu clienta încă 25 de ani, cel puțin.
La mulți ani!

Cosmin

La multi ani ! Si sa sa ajungem impreuna si la centenarul DACIA 😉 !

Georgiana

La multi ani plini de realizari! Felicitari!

Lenuta

La multi ani prosperi!

Daniela

La mulți ani alături de cei 25 Si cat mai multi în viitor

Adina Florentina

La multi ani! Va doresc sa aveti in continuare macar 25×25 ani plini de succes !

Andrei

La mulți ani fericiți cu multe realizări și împliniri! Într-o piață cu multe provocări ca aceea a României , ați reușit să perseverați și să duceți la capăt primii 25 de ani de activitate! E nevoie de mult curaj și ambiție pentru a pune pe picioare orice proiect de viitor iar voi ați dat dovadă de încredere reciprocă știind că doar prin munca de echipă se pot realiza lucruri mărețe! Vă doresc la cât mai mulți ani de activitate și de ce nu ,să sărbătorim centenarul firmei ! La mulți ani!

Ioana

La cîți mai mulți ani alături de noi

MIAELA-PARASCHIVA

La multi ani! Visele de astazi sa devina realitate,sperantele de maine impliniri,orice cadere un pas inainte iar gandul bun sa va insoteasca mereu.

Emilia

La mulți, mulți ani! Cu multa sănătate, multe realizări și sa dea Dumnezeu sa aveți numai realizări mărețe. Mult succes în următori 50 de ani.

Tabita

La multi ani plini de realizari si tineti o tot asa!

Cristina

On this special day, I wish you happiness, and many more years of success! Happy 25th anniversary!

Maria Felicia

La cat mai multi 25 de ani! Succes in toate!si din nou un sincer La multi ani!

Mihai

Intr-un mediu de afaceri cum este cel din Romania, tot mai instabil de la an la an, profesionalismul si perseverenta sunt foarte greu de gasit. Tuturor celor care fac parte din minunata echipa TESTER GRUP le urez un sincer “La Multin Ani” pentru aceste calitati care v-au adus in punctul in care sunteti acum. Peste 25 de ani sa fiti pe un varf de doua ori mai inalt!!

Dan

Salut,

Nu sunt foarte creativ, insa tin sa va spun urmatorul lucru:
Va stiu inca din primele zile ale afacerii; ati ajuns intr-o zona in care va puteti gandi la Tester ca la o afacere solida, un factor de crestere pentru zona noastra.
Mult succes si la nivel national!

Multumesc,

DANIEL CORNELIU

Cu ocazia împlinirii a 25 ani îmi revine deosebita plăcere să vă urez un sincer “La mulți ani!”. Felicitări cu ocazia acestei celebrări de ,,argint” și vă doresc să aveți parte de cât mai mulți clienți fericiți, așa cum sunt eu, și să ne regăsim cu realizări deosebite la aniversarea de “aur”.
LA MULȚI ANI!

Gabriel

Mulțumim Domnului pentru cei 25 de ani si La mulți ani pentru viitor. Dacă ați rezistat 25 de ani pe piata auto veți rezista și de acum încolo. La mulți ani și multă sănătate tuturor!

Alin Florin

La mulți ani fericiți si la cat mai multe masini frumoase inca un veac de acum incolo!

Vasile

La Multi Ani pentru acesti frumosi ani, să vă mearga si mai bine in toti anii care vine, să aveti masini puhoi cât furnici in musuroi, să vă crească bugetul firmei ca si airbag-ul masinii, si la toti angajatii isteti sanatate sa aveti.

Maria

Cand abia luam la cunostinta ce reprezinta economia de piata,capitalismul in general ,ati avut curaj sa incepeti aceasta activitate.Felicitari si La multi ani asociatilor ,salariatilor si firmei cu tot ce reprezinta ea

Daniela

La multi ani 25×25, ani buni si prosperi (4×4 este puiutul lui 25)

Ionela

LA MULTI ANI! Succes in continuare!

Andrei

La mulți ani și multă sănătate.

Radu

La cât mai mulți ani și de acum înainte, cu realizări și vânzări formidabile! 🎂🍾🥂👍🚘🚗🤩👋

Catalin Gabriel

La multi ani intensi si spornici! Visele sa vi se transforme in realitate, iar obstacolele sa va fie spulberate de vant!!!

WordPress Lightbox